bezár [x]

Kapcsolatfelvétel

Kérjük válassza ki a táblák közül a következőt:
várakozni tilos

protectedroad
donotenter
donotwait
donotstop
stop

GY.I.K

A kérdésekre adott válaszokkal próbálunk segíteni az oldal használatában. Természetesen küldhetsz kérdést is, illetve telefonálj ha bármilyen problémád van.

Tel: 30/9379-2041.- Kötelező magamat regisztrálni?


Nem kötelező. Az oldalon található tartalmak egy részét szabadon elérheted  Elsősorban a rendkívűl sokféle és színes gyakorló teszteket szeretnénk megmutatni, valamint az E-learning demókat is megnézheted regisztráció nélkül. 


2.- Milyen tanfolyamokra regisztrálhatok? 

 

Előkészítő és vizsgára felkészítő tanfolyamokra lehet regisztrálni. Az előkészítő tanfolyamok nem kötelezőek, viszont ajánlottak és lényegesen olcsóbbak, mint a vizsgára felkészítő tanfolyamok, jelenleg mindegyik 10.000ft.

A vizsgára felkészítő tanfolyamok kötelező tanfolyamok, és csak ezek valamelyikének elvégzésével mehetsz a hatósági vizsgára. A segédmotoros, motorkerékpáros és személygépkocsi tanfolyam most egyaránt 32.000ft.


3.- Miért fizessek az előkészítő tanfolyamra, ha utána még a kötelezőt is el kell majd végeznem?

 

Az előkészítő tanfolyam a nyitó oldalon található KRESZ tankönyv feldolgozásával, valamint a teljes tesztkérdés bank tematikus és próbavizsgaszerű használatával épül fel. Célszerű ezzel a tanfolyammal kezdeni annak érdekében, hogy az akkreditált, kötelező tanfolyamot minél könyebben elvégezhesd.

Az előkészítő tanfolyamot alapesetben 60 napig használhatod, de ha utána beiratkozol a kötelezőre is, akkor párhuzamosan használhatod mindkettőt a tanfolyam végéig.


4.- Hogyan épül fel a hivatalosan akkreditált, E-learning tanfolyam?


Az E-learninget bemutató demókat az oldalról elindíthatod, ha megtetszik, akkor regisztráltálj valamelyik tanfolyamra.


5.- Milyen adataimat kell megadnom a regisztráláskor?

 
A tanfolyamokhoz elegendőek az alapadatok (név, lakcím, telefon, e-mail,). Ezeket az adatokat kizárólag a tanfolyamokhoz történő beíratásodhoz használjuk fel.

 

6.-Hogyan fizethetek? 


Fizethetsz banki átutalással a nyitó oldalon található bankszámlára,  fizethetsz még bankkártyával vagy készpénzzel a Mészáros Lázár utca 7 szalatti kirendeltségen is.


7.- ..?   Kérdezz! Tel: 0630/9379-204 vagy E-mail: info@mazsijogsi.hu