bezár [x]

Kapcsolatfelvétel

Kérjük válassza ki a táblák közül a következőt:
elsőbbségadás kötelező

donotenter
protectedroad
donotstop
stop
donotwait

Az oldal használatának ismeretetése

Az oldal célja, hogy tantermi oktatás nélkül, távoktatással, önállóan felkészülj az "A" kategóriás (motorkerékpár),  vagy a "B" kategóriás (személygépkocsi) elméleti vizsgára.

 

 

1.- Ha csak a Mazsi előkészítő tanfolyamra fizetsz, akkor az 10.000ft-os használati díj ellenében kipróbálhatod magad. Ebben az esetben pl. az A és a B kategória tananyagát használhatod 90 napig. Megtanulhatod a tananyagot és korlátlanul használhatod a teszteket. Az összes fejezet megtanulása után próbavizsgát tehetsz, amely után már, (ha sikerült) nagyon gyorsan végezhetsz a hivatalos képzéssel is. Tudnod kell, hogy csak a hivatalos képzés sikeres elvégzése után tudunk a hatósági vizsgára bocsájtani.

A hivatalos képzés díja további 35.000ft-ba kerül,...

 

2.- Ha rögtön a hivatalos, tanfolyamra jelentkezel, akkor ennek a díja tehát 35.000 ft. Ekkor 90 napod és 90 órád van arra, hogy elvégezd a képzést. A tanfolyam sikeres elvégzése után hatósági vizsgára mehetsz.  

 


 3.- A sikeres hatósági vizsgát követő második szakaszban a gyakorlati vezetést kell elsajátítanod. Legkevesebb 30 vezetési órát kötelező a forgalmi vizsga előtt gyakorolnod. A hatósági forgalmi vizsga előtt sorsolással döl el, hogy melyik útvonalon kell vizsgáznod. A gyakorlati vizsgán olyan, kötelezően végrehajtandó feladatok vannak, amelyeket bármelyik vizsgaútvonalon végre kell hajtanod.

Természetesen, ezekre a feladatokra minden lelkiismeretes oktató felkészíthet, azonban valamennyi vizsgaútvonal gyakoroltatása soha nem fér bele a szűkre szabott időkeretbe.

Ezen a problémán próbáltunk segíteni úgy, hogy néhány kisorsolható vizsgaútvonalat felvettünk videóra. Ezeken a videó filmeken megmutatjuk, hogyan kell a vizsga feladatokat szabályosan, a követelményeknek megfelelően végrehajtani és milyen útvonalakon kell ezeket megtenni. A video rövidített, demo változatát szabadon is megtekintheted. Itt láthatod, mi történik a gépkocsi előtt, a gépkocsiban, hogyan kapod az utasításokat, és a GPS nyomkövető mutatja a kijelölt útvonalat is.

Különösen hasznos lehet ez Neked, ha vidékről jársz vezetni, és kevés a helyismereted.

 

Ha kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba...

Jó tanulást, és eredményes vizsgákat kíván Neked:

 

Balog István oktató, és a Mazsi Jogsi csapata  30/9379204Vigyor